RUTEN

Der er rigeligt på menuen, når Norr stævner ud med kurs rundt om jorden. Vi startede i Kroatien juli 2021, og allerede nu er der et overflåd af destinationer, som vi ikke kan vente, til at vi skal opleve.

Togterne nedenfor er vejledende. Da vi aldrig er herre over vind og vejr, så tager vi forbehold for, at datoerne kan rykke sig et par dage frem og tilbage. Det er derfor vigtigt, at du som gast har forståelse og er fleksibel. Hvis vi ikke når frem til tiden, kan det blive nødvendigt, at du tager en overnatning eller to på et dorm, hotel eller lignende. Alle togter er vejledende, og der kan komme ændringer, kursomlægning, værft og dårligt vejr, så det er en god idé, at du allerede nu vænner dig til tanken om, at planlægning på havet ikke altid går helt, som man havde forventet det. 

Derudover er togterne her beskrevet i den korte udgave. Hvis vi skulle nævne alt det, vi glæder os til på de forskellige destinationer, ville listen aldrig blive færdig.
Du er mere end velkommen til selv at gå til tasterne og finde de skjulte skatte på netop det togt, du skal med på. Alle fifs modtages med kyshånd – vi kan dog ikke garantere, at vi kommer forbi.

2021

2022

20 Januar - 28 Februar - 40 dages togt

Togt 7.0

St. Vincent & the Grenadines – Matinique – Guadeloupe – Antigua & Barbuda – Turks & Caicos
Optaget

Alle snakker om at sejle i Caribien, ø efter ø med palmer, sandstrande og glade lokale – og netop det er der 40 dage af lige her. Her vil oplevelserne under havets overflade også blive taget til et helt nyt niveau. 

20 Januar - 28 Februar - 40 dages togt

5 Marts - 13 April - 40 dages togt

Togt 8.0

Turks and Caicos – Bahamas – Jamaica
Optaget

Rejsen fortsætter rundt i det Caribiske hav. Bahamas byder os velkommen under havets overflade med haj-dyk. Omkring Bahamas ligger nogle af verdens bedste områder for dykkere, der vil helt tæt på hajerne. Der er også store kultur og natur oplevelser i land på togtet.

5 Marts - 13 April - 40 dages togt

18 April - 27 Maj - 40 dages togt

Togt 9.0

Jamaica – Cayman øerne – Panama(Colon)
Optaget

Vi fortsætter i det frodige Caribiske øhav, og der er endnu en gang ualmindeligt gode chancer for at dykke. Der er igen massere af kultur og natur at opleve. Du kan blive klogere på de små samfund og ø-livet. Og så har du selvfølgelig 40 dage med krystalblåt vand.  

18 April - 27 Maj - 40 dages togt

1 Juni - 5 Juli – 35 dages togt

Togt 10.0

Panama – Galapagos
Optaget

 

Når båden er klar til Galapagos, sætter vi kurs fra Atlanterhavet mod Stillehavet igennem den berømte Panama kanal. Herfra vil der være en god sejlads på kan 10 dage, hvor vi lige får en smagsprøve på Stillehavet. Når vi går i land er det på Galapagos med fantastiske dyreliv og imponerende natur. Vær opmærksom på at der vil være ekstra fees til Panamakanalen og Galapagos.

1 Juni - 5 Juli – 35 dages togt

10 Juli - 29 August - 50 dages togt

Togt 11.0

Galapagos – Stillehavet – Fransk Polynesien, Nuku Hiva
Optaget

Hvis du drømmer om at opleve fantastisk natur og dyreliv i Galapagos, krydse Stillehavet og ankomme til Nuku Hiva i Fransk Polynesien oven på 30 uden land i sigte, så er togt 11.0 lige noget for dig. Vi krydser som nævnt Stillehavet, og begiver os ud på vores længste sejlads til dato. Stillehavskrydset er betydeligt længere end Atlanten.
Det er endnu et oceansejlads, der slider virkelig meget på båden, og køjeprisen er derfor 200 kr. højere om dagen, til gengæld er det nok det togt, vi glæder os aller mest til. Det er et kæmpe plus, hvis du har sejlererfaring i forvejen. 

10 Juli - 29 August - 50 dages togt

4 September - 14 Oktober - 40 dages togt

Togt 12.0

Nuku Hiva – Tuamotu (Makemo) – Fakarava
2 ledige pladser (2 gutter søges, piger optaget)

Nuku Hiva er frodig, har en imødekommende lokalbefolkning og byder på massere af dykning med blandt andet Manta Rays.
Tuamotu byder på det smukkeste atol landskab med hvidt sand og palmer så langt øjet rækker og et liv under overfladen, som er både farverigt og fantastisk.
Fakarava er den næststørste ø i Tuamotu og byder på verdensklasse dykning med revhajer i massevis. 

4 September - 14 Oktober - 40 dages togt

22 Oktober - 8 December - 50 dages togt

Togt 13.0

Fakarava – Tuamotu (Rangiroa) – Nuku Hiva 
3 ledige pladser (3 gutter søges, piger optaget)

Dyrelivet, mængden af revhajer, korallerne, strandene og det krystalklare vand snakker for sig selv, når vi sejler i det her område af Fransk Polynesien. Rangiroa er Tuamotu atollernes største ø, og bliver omtalt som “enhver dykkers drøm”. På togtet får vi det bedste fra begge verdener, når vi sejler fra det tropiske Tuamotu til det frodige Nuku Hiva. 

22 Oktober - 8 December - 50 dages togt

16 december - 9 februar – 50 dages togt

Togt 14.0

Nuku Hiva – Marquesas – Nuku Hiva

I ly for vinterens orkaner sejler vi i den nordlige del af Fransk Polynesien, men også en langt frodigere del, som er præget af klippeformatering og en lokalbefolkning som har rygte for at være ualmindeligt imødekommende. Dertil er dykning i Marquesas præget af et fantastisk dyreliv med især både Hammerhajer, Eagle Rays og Manta Rays. Og så er der selvfølgelig mulighed for at holde et brag af en fest til både jul og nytår i Nuku Hivas bugt.

16 december - 9 februar – 50 dages togt