RUTEN

Der har været rigeligt på menuen, siden Norr stævnede ud med kurs rundt om jorden. Vi startede i Kroatien juli 2021, og allerede nu er der et overflåd af destinationer, som vi ikke kan vente, til at vi skal opleve.

Da vi aldrig er herre over vind og vejr, så tager vi forbehold for, at datoerne kan rykke sig et par dage frem og tilbage. Det er derfor vigtigt, at du som gast har forståelse og er fleksibel. Hvis vi ikke når frem til tiden, kan det blive nødvendigt, at du tager en overnatning eller to på et dorm, hotel eller lignende. Alle togter er vejledende, og der kan komme ændringer, kursomlægning, værft og dårligt vejr, så det er en god idé, at du allerede nu vænner dig til tanken om, at planlægning på havet ikke altid går helt, som man havde forventet det. 

Derudover er togterne her beskrevet i den korte udgave. Hvis vi skulle nævne alt det, vi glæder os til på de forskellige destinationer, ville listen aldrig blive færdig.
Du er mere end velkommen til selv at gå til tasterne og finde de skjulte skatte på netop det togt, du skal med på. Alle fifs modtages med kyshånd – vi kan dog ikke garantere, at vi kommer forbi.

2022

22 Oktober - 8 December : 50 dages togt

Togt 13.0

Fakarava – Rangiroa (Tuamotu) – Nuku Hiva (Marquesas)
Optaget

Dyrelivet, mængden af revhajer, korallerne, strandene og det krystalklare vand snakker for sig selv, når vi sejler i det her område af Fransk Polynesien. På dette togt tager vi nordlig rute igennem Tuamotu og forbi Rangiroa.  Rangiroa er Tuamotu atollernes største ø, og bliver omtalt som “enhver dykkers drøm”. På togtet får vi det bedste fra begge verdener, når vi sejler fra det tropiske Tuamotu til det frodige Nuku Hiva. 

22 Oktober - 8 December : 50 dages togt

6 Januar - 6 Marts : 60 dages togt

Togt 14.0

Nuku Hiva (Marquesas) – Fakarava (Tuamotu)
Optaget

Dyrelivet, mængden af revhajer, korallerne, strandene og det krystalklare vand snakker for sig selv, når vi sejler i det her område af Fransk Polynesien. . På togtet får vi det bedste fra begge verdener, når vi sejler fra det frodige Nuku Hiva til det bounty Tuamotu. 

6 Januar - 6 Marts : 60 dages togt

11 marts - 29 April : 50 dages togt

Togt 15.0

Fakarava – Tuamotu / Society Islands – Tahiti 
3 ledige pladser

På dette togt cruiser vi  i Tuamutos lyseblå atol paradis.  Vi drager fra erfaringen herude, og sejler imellem de smukkeste bounty atoller og oplever verdens bedste dykning i krystal blåt vand, med mulighed for at opleve utallige revhajer på sine dyk. Togtet afsluttes på Tahiti med mulighed for at svinge forbi de eventyrlige Society Islands. 

11 marts - 29 April : 50 dages togt

6 Maj - 24 Juni : 50 dages togt

Ny: Togt 16.0

Tahiti – Cook Islands – Samoa – Tonga

På dette togt forlader vi Fransk Polynesien, for at drage videre ud på oceanet og opleve andre Stillehavesøer.  Det bliver potentielt mulighed for at opleve den New Zealandske nation Cook Islands, samt Samoa og Tonga. På Tonga venter der bounty-strande, verdensklasse dykning, og mulighed for både at opleve pukkelhvaler, delfiner og skildpadder.

6 Maj - 24 Juni : 50 dages togt

1 Juli - 19 August : 50 dages togt

Ny: Togt 17.0

Tonga – Fiji – Vanuatu

Oplev de vildeste lande i Oceanien. Togtet starter på Tonga, hvor der er sæson for pukkelhvaler og findes fantastiske dykkermuligheder. Turen går forbi Fiji, som består af mere end 300 bounty ø’er.  For at afsluttes på kulturelle Vanuatu, som eksempelvis er kendt for manddomsprøven med at ringe ud fra en tårn med en lian om benene. 

1 Juli - 19 August : 50 dages togt

26 August - 14 Oktober : 50 dages togt

Ny: Togt 18.0

Vanuatu – Cairns, Australien

Togtet starter på Vanuatu, som både byder på dybe regnskove, aktive vulkaner og vandfald. Dykning  er spændende varierende med både rev- og vrag sites. Derfra går sejlturen til Queensland, Cairns. Cairns er sprængfyldt med god mad, shoppingoplevelser og masser at lave, når solen går ned.

26 August - 14 Oktober : 50 dages togt