RUTEN

Der har været rigeligt på menuen, siden Norr stævnede ud med kurs rundt om jorden. Vi startede i Kroatien juli 2021 og har allerede oplevet et overflåd af smukke destinationer bl.a. den farverige lokale kultur i Caribien, magiske bounty øer i Fransk Polynesien, et par oceankryds og verdensklasse dykning. Vi har fået en masse erfaringer med i bagagen, som vi glædeligt deler ud af til vores fantastiske gaster. Vi er stadig helt høje på oplevelser og kan ikke vente med at opleve de magiske destinationer, der endnu venter foran os.

Vi er aldrig herre over vind og vejr; derfor tager vi forbehold for, at datoerne kan rykke sig et par dage frem og tilbage. Det er vigtigt, at du som gast har forståelse og udviser fleksibilitet. Hvis vi ikke når frem til tiden, kan det blive nødvendigt, at du tager en overnatning eller to på et dorm, hotel eller lignende. Alle togter er vejledende; der kan komme ændringer, kursomlægning, værft og dårligt vejr, så det er en god idé, at du allerede nu vænner dig til tanken om, at planlægning på havet ikke altid går helt som forventet. 

Togterne her er beskrevet i en kort udgave. Hvis vi skal nævne alt det, vi glæder os til på destinationerne, bliver listen aldrig færdig. Kortet viser den direkte rute, men den reelle sejlads vil være længere, da vi undervejs sejler dertil, hvor drømmene leder os hen.
Du er mere end velkommen til selv at gå til tasterne og finde de skjulte skatte på netop det togt, du skal med på. Alle fifs modtages med kyshånd – vi kan dog ikke garantere, at vi kommer forbi.

2024

10. April - 30. Maj : 50 dages togt

Togt 22.0

Raja Ampat – Flores – Komodo – Lombok, Indonesien
Ikke flere ledige pladser

80% af alle koralarter lever i Raja Ampat. Det betyder, at vi her møder en rig biodiversitet og et fantastisk marineliv.  Vi kombinerer denne farverige verden under vand med at sætte kursen mod øerne Flores, Komodo, og Lombok. Denne del af Indonesien byder på smukke bounty-strande, frodig natur og imødekommende lokale. Vi ser de kendte komodovaraner, tager på trekkingture og nyder den fantastiske sejlads, dette område har at byde på.

10. April - 30. Maj : 50 dages togt