RUTEN

Der har været rigeligt på menuen, siden Norr stævnede ud med kurs rundt om jorden. Vi startede i Kroatien juli 2021 og har allerede oplevet et overflåd af smukke destinationer bl.a. den farverige lokale kultur i Caribien, magiske bounty øer i Fransk Polynesien, et par oceankryds og verdensklasse dykning. Vi har fået en masse erfaringer med i bagagen, som vi glædeligt deler ud af til vores fantastiske gaster. Vi er stadig helt høje på oplevelser og kan ikke vente med at opleve de magiske destinationer, der endnu venter foran os.

Vi er aldrig herre over vind og vejr; derfor tager vi forbehold for, at datoerne kan rykke sig et par dage frem og tilbage. Det er vigtigt, at du som gast har forståelse og udviser fleksibilitet. Hvis vi ikke når frem til tiden, kan det blive nødvendigt, at du tager en overnatning eller to på et dorm, hotel eller lignende. Alle togter er vejledende; der kan komme ændringer, kursomlægning, værft og dårligt vejr, så det er en god idé, at du allerede nu vænner dig til tanken om, at planlægning på havet ikke altid går helt som forventet. 

Togterne her er beskrevet i en kort udgave. Hvis vi skal nævne alt det, vi glæder os til på destinationerne, bliver listen aldrig færdig. Kortet viser den direkte rute, men den reelle sejlads vil være længere, da vi undervejs sejler dertil, hvor drømmene leder os hen.
Du er mere end velkommen til selv at gå til tasterne og finde de skjulte skatte på netop det togt, du skal med på. Alle fifs modtages med kyshånd – vi kan dog ikke garantere, at vi kommer forbi.

2023

20. Oktober - 29. November : 40 dages togt

Togt 19.0

Salomonøerne – Papua Ny Guinea
Kun 1 ledig plads

Togtet starter med øhop på Salomonøerne, som består af over 1.000 paradisøer med enestående biodiversitet. Her opleves bl.a. verdens største koralatol samt lokale med helt unikke og smukke karakteristika og dialekter. Togtet afsluttes på et af de mest urørte destinationer i verden; de østlige øer i Papua Ny Guinea med et helt unikt dyreliv, både på land og under vand. Papua Ny Guinea byder på nogle af verdens bedste dykkerspots med mulighed for at svømme med grønne havskildpadder, delfiner og hammerhajer.

20. Oktober - 29. November : 40 dages togt

6. December - 25. Januar : 50 dages togt

Togt 20.0

New Britain, Papua Ny Guinea – Mikronesien – Sorong, Indonesien
Ikke flere ledige pladser

Togtet starter på de østlige øer i Papua Ny Guinea og sætter herefter kurs mod Mikronesien, hvor vi får muligheden for at træde ind i en tidslomme fra stenalderen. Vi krydser ækvator og møder det uberørte atol liv med stammer og høvdinger, der åbent byder velkommen til de meget få rejsende, som kommer helt ud til et af de mest remote steder på jorden. I dykkerkredse er Mikronesien kendt som et mekka for vragdyk, hvor bl.a. en tidligere japansk flådbase ligger omringet med koraller på havets bund. Togtet fortsætter mod Sorong i Indonesien, som vi personligt har set meget frem til. Omringet af gode dykkerspots, en smuk og unik natur kombineret med den indonesiske kultur gør netop denne lokation i Indonesien til et must-see.

6. December - 25. Januar : 50 dages togt

15. Februar - 5. April : 50 dages togt

NY: Togt 21.0

Raja Ampat, Indonesien
Kun 2 pladser tilbage

Vi har slet ikke kunne vente med at dele dykkerparadiset på dette togt. Kom med os ud at dykke med manta rays, delfiner, hvalhajer og meget meget mere. Raja Ampat er ikke blot et dykkerparadis, men også et naturvidunder, hvor vi får mulighed for at opleve de smukke øformationer, sidde med benene nede i en aktiv vulkan samt besøge perlefarme og de gæstfrie lokale.

15. Februar - 5. April : 50 dages togt

12. April - 11. Juni : 60 dages togt

NY: Togt 22.0

Raja Ampat, Indonesien

80% af alle koralarter lever i Raja Ampat. Det betyder, at vi her møder en rig biodiversitet og et fantastisk marineliv. For at give jer søde gaster muligheden for at opleve dette dykkerparadis, bliver Norr her over længere tid. Vi sejler naturligvis også ud og jagter de fede oplevelser i området. Vi sejler bl.a. mod hvalfarme, besøger de lokale på de mange øgrupper m.m.

12. April - 11. Juni : 60 dages togt