RUTEN

Der har været rigeligt på menuen, siden Norr stævnede ud med kurs rundt om jorden. Vi startede i Kroatien juli 2021 og har allerede oplevet et overflåd af smukke destinationer bl.a. den farverige lokale kultur i Caribien, magiske bounty øer i Fransk Polynesien, et par oceankryds og verdensklasse dykning. Vi har fået en masse erfaringer med i bagagen, som vi glædeligt deler ud af til vores fantastiske gaster. Vi er stadig helt høje på oplevelser og kan ikke vente med at opleve de magiske destinationer, der endnu venter foran os.

Vi er aldrig herre over vind og vejr; derfor tager vi forbehold for, at datoerne kan rykke sig et par dage frem og tilbage. Det er vigtigt, at du som gast har forståelse og udviser fleksibilitet. Hvis vi ikke når frem til tiden, kan det blive nødvendigt, at du tager en overnatning eller to på et dorm, hotel eller lignende. Alle togter er vejledende; der kan komme ændringer, kursomlægning, værft og dårligt vejr, så det er en god idé, at du allerede nu vænner dig til tanken om, at planlægning på havet ikke altid går helt som forventet. 

Togterne her er beskrevet i en kort udgave. Hvis vi skal nævne alt det, vi glæder os til på destinationerne, bliver listen aldrig færdig. Kortet viser den direkte rute, men den reelle sejlads vil være længere, da vi undervejs sejler dertil, hvor drømmene leder os hen.
Du er mere end velkommen til selv at gå til tasterne og finde de skjulte skatte på netop det togt, du skal med på. Alle fifs modtages med kyshånd – vi kan dog ikke garantere, at vi kommer forbi.

2024

15. Februar - 5. April : 50 dages togt

Togt 21.0

Raja Ampat, Indonesien
Ikke flere ledige pladser

Vi har slet ikke kunne vente med at dele dykkerparadiset på dette togt. Kom med os ud at dykke med manta rays, delfiner, hvalhajer og meget meget mere. Raja Ampat er ikke blot et dykkerparadis, men også et naturvidunder, hvor vi får mulighed for at opleve de smukke øformationer, sidde med benene nede i en aktiv vulkan samt besøge perlefarme og de gæstfrie lokale.

15. Februar - 5. April : 50 dages togt

10. April - 30. Maj : 50 dages togt

Togt 22.0

Raja Ampat – Flores – Komodo – Lombok, Indonesien
Ikke flere ledige pladser

80% af alle koralarter lever i Raja Ampat. Det betyder, at vi her møder en rig biodiversitet og et fantastisk marineliv.  Vi kombinerer denne farverige verden under vand med at sætte kursen mod øerne Flores, Komodo, og Lombok. Denne del af Indonesien byder på smukke bounty-strande, frodig natur og imødekommende lokale. Vi ser de kendte komodovaraner, tager på trekkingture og nyder den fantastiske sejlads, dette område har at byde på.

10. April - 30. Maj : 50 dages togt

4. Juni - 3. August : 30+30 dages togt

Togt 23

Lombok – Bali – Java – Jakarta – Borneo, Indonesien – Singapore

Kulturen i denne del af verden er ikke til at tage fejl af; bl.a. Bali er kendt som et paradis for rejsende, der ønsker en ægte zen-oplevelse. Togt 23 byder på besøg på rismarker, te plantager, templer samt ture ud i den smukke natur, Indonesien har at byde på. Kursen sættes mod Singapore, som er et kulinarisk og kulturelt mekka. 
På dette togt tilbyder vi unikt en mulighed for at være med enten 30 eller 60 dage. Vi anbefaler naturligvis et 60 dages togt, da det kræver tid at vænne sig til livet ombord på en båd, men hvis din tid ikke er til det, har du her mulighed for at komme ombord i 30 dage. På- og afmønstring halvvejs vil foregå ved Jakarta. 

4. Juni - 3. August : 30+30 dages togt

8. August - 27. September : 50 dages togt

Togt 24

Singapore – Borneo, Malaysia

Singapore er ikke blot et kulinarisk og kulturelt mekka, men også rig på natur. Der er bl.a. mulighed for besøg i den botaniske have, en sommerfuglepark samt at se den smukke udsigt ud fra Marina Bay Sands. Togt 24 fortsætter mod Malaysia, som er kendt for deres gæstfrihed, smukke undervandsliv og fantastiske naturoplevelser. Kursen sættes bl.a. mod Borneo, hvor vi møder orangutanger, smukke vandfald og tager på oplevelsesrige trekkingture. 

8. August - 27. September : 50 dages togt

2. Oktober - 1. December : 60 dages togt

Togt 25

Borneo, Malaysia – Coron, Filippinerne 

Start din rejse med et besøg ud i naturen for at opleve de unikke orangutanger, som kun lever meget få steder i verden. Trekking på Borneo er den ægte vare, både under, over og på vand; med regnskove, bjerge samt rigt halvmiljø. Norr sætter kurs mod Filippinernes >7.000 øer. Oplev urørt og tropisk natur, nyd smukke bounty strande og mød de venlige lokale, som med åbne arme inviterer dig med til unikke kulturelle- og madoplevelser. 

2. Oktober - 1. December : 60 dages togt