Et hjertebarn

Vi inviterer udvalgte gaster med ud for at blive en af vores eventyr. Ombord er vi et bofællesskab, så alle er fælles om skibets gøremål og vedligehold. Skibet er vores drøm og hjem herude, så vi passer godt på det og forventer at besøgende gør det samme. Langturssejlads med os er anti-charter, forvent ingen service, men en autentisk og selvrealiserende sejlerrejse i magiske omgivelser. 💛
Når vi ikke sejler, så benytter vi os af de aktiviteter som omgivelserne giver os mulighed for. F.eks. dykning, wakeboard, SUP, fridykning, volly eller tage på landtur. Vi har også mulighed for både at udstede sejler- og dykkercertifikater.
Men vi nyder også gerne dasen i solen og en sundowner i solnedgangen. 😎☀️

"WANDERLUST"
a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.

Crew

Et passioneret fællesskab, som er vilde med at sejle ✌️

Vi er et fællesskab bestående af gode venner og passionerede sejlermenneske, som blev startet med en fælles drøm om at krydse oceaner og drage på  langturssejllads ude i den store vide verden, samt invitere andre til at tage del i vores sejlereventyr.

Læs mere om os i fællesskabet nedenfor: 

Det vigtigt for os, at Norr er et skib som er  trygt at sejle med. Vi lægger derfor stor vægt på, at vi og vores ombordværende crew har den erfaring og certificeringer det kræver. Derfor er vores kaptajner udstyret med en Yachtskipper af 1. grad eller Yacht Master. 

Der vil altid både en kaptajn og førstestyrmand på togterne, som er uddannet og har færdighederne til at lære fra sig. Så er vi alle grundigt uddannet og kender skibet. 

NIkolaj Skjellerup

Yachtmaster Offshore og
dykkerinstruktør

Nikolaj er indehaver af Norr og OceanSailors. Han er en sand levemand,  som elsker eventyr. Dertil er han både knivskarp i et køkken og benhård til sejlads. Nikolaj startede i de helt tidlige år og købte sin første sejlbåd som 13 årig. Han har sidenhen sejlet utallige sømil i både Middelhavet og Norden. Så bor han selvfølgelig på en sejlbåd i Aarhus Havn.

Tobias Heegaard

Yachtskipper af 1. grad og 
divemaster

Tobias er Kaptajn og står for det tekniske ombord på båden. Han påmønstrede Norr til en start som gast i marts 2022. Han har sejlet i det meste af Caribien og med videre over Stillehavet. Tobias stortrives på Norr og er altid med til at skabe god stemning på båden med sit tålmodige og positive sind. 

Ninna
Ninna Kodal

Duelighedsbevis og 
dykkerinstruktør

Ninna er førstestyrmand og  dykkerinstruktør på Norr. Ninna påmønstrede Norr i sommeren 2023 og elsker både livet over og under vand. Ninna sørger for at sprede glæde og godt humør omkring sig. Desuden er hun altid klar på at lære fra sig under vand. 

Norr

Vores hjem
Norr er vores Jeanneau 53 årgang 2010 og danner rammen om vores tur. Jeanneau’en er en yderst velsejlende og særdeles veludstyret cruiser fra verdens største sejlbådsproducent. Med andre ord en forrygende sejlbåd med de helt rette evner til netop langturssejladser. Norr har udstyr udover det normale og er samtidig meget velholdt.

Om læ er der en stor, lys og perfekt indrettet salon, der danner rammen om de perfekte undervisningsmuligheder. Her er der et meget rummeligt pantry med dobbeltvask, komfur med tre blus samt to køleskabe. De to agterkahytter danner sammen med de to forkahytter og midtskibscabin i alt ti sovepladser. Der er dermed tilstrækkeligt plads til, at der er mulighed for at kunne trække sig. 

Sikkerheden ombord har altid højeste prioritet
Vi har gjort alt, hvad der står i vores magt, for at I som gaster skal få en god, sikker og tryg oplevelse på havet. Vi har på forhånd sørget for, at båden er top gearet med alt, hvad man kunne tænke sig indenfor sikkerhed.
Inden afgang er der altid en briefing, så alle er klar over, hvordan de skal forholde sig, hvis uheldet skulle være ude. Skulle uheldet alligevel i et utænkeligt tilfælde være ude, har vi tegnet forsikring af både passagerer og fartøjer.
Alt crew er klar til enhver form for nødsituation. De har gennemgået førstehjælps-, søsikkerheds- og brandkursus. Endvidere bliver der afholdt mand-overbord-kursus i forbindelse med vores søsikkerhed hver gang, der kommer nye gaster ombord.
Det er til enhver tid, kaptajnen, der beslutter, om vi sejler ud eller bliver i havn. Sikkerhed kommer altid først. Vi gør opmærksom på, at sejladsen er på eget ansvar.

Bliv en del af crewet

"Memories made together last a lifetime"