Et hjertebarn

Vi inviterer udvalgte gaster med ud for at blive en af vores eventyr. Ombord er vi et bofællesskab, så alle er fælles om skibets gøremål og vedligehold. Skibet er vores drøm og hjem herude, så vi passer godt på det og forventer at besøgende gør det samme. Langturssejlads med os er anti-charter, forvent ingen service, men en autentisk og selvrealiserende sejlerrejse i magiske omgivelser. 💛
Når vi ikke sejler, så benytter vi os af de aktiviteter som omgivelserne giver os mulighed for. F.eks. dykning, wakeboard, SUP, fridykning, volly eller tage på landtur. Vi har også mulighed for både at udstede sejler- og dykkercertifikater.
Men vi nyder også gerne dasen i solen og en sundowner i solnedgangen. 😎☀️

"WANDERLUST" a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.

crew

passioneret fællesskab, som er vilde med at sejle ✌️

Hvem er vi? – Vi er et fællesskab bestående af gode venner og passionerede sejlermenneske, som blev startet med en fælles drøm om at krydse oceaner og drage på  langturssejllads ude i den store vide verden, samt invitere andre til at tage del i vores sejlereventyr.

Læs mere om os i fællesskabet nedenfor: 

Det vigtigt for os, at Norr er et skib som er  trygt at sejle med. Vi lægger derfor stor vægt på, at vi og vores ombordværende crew har den erfaring og certificeringer det kræver. Derfor er vores kaptajner udstyret med en Yachtskipper af 1. grad eller Yacht Master. 

Der vil altid både en kaptajn og førstestyrmand på togterne, som er uddannet og har færdighederne til at lære fra sig. Så vi er alle grundigt uddannet og kender skibet. 

Nikolaj
NIkolaj skjellerup

Yachtmaster Offshore og
dykkerinstruktør

Nikolaj er indehaver af Norr og OceanSailors. Han er en sand levemand,  som elsker eventyr. Dertil er han både knivskarp i et køkken og benhård til sejlads. Nikolaj startede i de helt tidlige år og købte sin første sejlbåd som 13 årig. Han har sidenhen sejlet utallige sømil i både Middelhavet og Norden. Så bor han selvfølgelig på en sejlbåd i Aarhus Havn.

HEIDI MANøE

Yachtskipper af 1. grad og
dykkerinstruktør.

Heidi er både administrativ og besætningscrew. Du møder hende enten på online møder eller på båden. Hun bor på en sejlbåd i Aarhus Havn og elsker livet både på og i vandet. Hun er én af dem, der altid sørger for at ting sker, og det er ret fedt i en flok af leve-mennesker. Og du kan være helt sikker på, at Heidi altid stemmer klart JA, hvis spørgsmålet falder på en sundowner. 

Picture of Cille
Cecilie Oksbjerg

Yachtskipper af 3. grad
og Rescue Diver

Cecilie, bedre kendt som Cille, er førstestyrmand og maskinmester når hun er crew ombord. Hun er typen som har svært ved at stille, starter helst dagen med et hovedspring og fikser alverdens ting i løbet af dagen. Du kan genkende Cille ved, at du kan høre hendes grinebidder-latter på lang afsted og kendetegnes ved hendes kæmpe begejstring for fisk og livet under overfladen. 

norr

 

Norr er vores Jeanneau 53 årgang 2010, og Norr danner rammen om vores tur. Jeanneau’en er en yderst velsejlende og særdeles veludstyret cruiser fra verdens største sejlbåds producent. Med andre ord en forrygende sejlbåd med de helt rette evner til netop langturssejladser. Norr har udstyr udover det normale og er samtidig meget velholdt.

Om læ er der en stor, lys og perfekt indrettet salon, som danner rammen om de perfekte undervisningsmuligheder. Her er der et meget rummeligt pantry med dobbelt vask, komfur med 3 blus og to køleskabe. De to agterkahytter danner sammen med de to forkahytter og midtskibs cabin i alt 10 sovepladser og tilstrækkeligt plads til, at der er mulighed for at kunne trække sig. 

Sikkerhed ombord har altid højeste prioritet

Vi har gjort alt, hvad der står i vores magt, for at I som gaster skal få en god, sikker og tryg oplevelse på havet. Vi har på forhånd sørget for at båden er top gearet med alt, hvad man kunne tænke sig indenfor sikkerhed.
Inden afgang er der altid en briefing, så alle er klar over, hvordan de skal forholde sig, hvis uheldet skulle være ude. Skulle uheldet alligevel i et utænkeligt tilfælde være ude, har vi tegnet forsikring af både passagerer og fartøjer.
Alt crew er klar til enhver form for nødsituation. De har gennemgået førstehjælp, søsikkerhed og brand kursus. Endvidere bliver der afholdt mand-overbord-kursus i forbindelse med vores søsikkerhed hver gang, der kommer nye gaster ombord.
Det er til enhver tid, kaptajnen der beslutter, om vi sejler ud eller bliver i havn. Sikkerhed kommer altid først. Vi gør opmærksom på, at sejladsen er på eget ansvar.

bliv en del af crewet

"Memories made together last a lifetime"