Et hjertebarn

Vi er en del af Sailors og Yachtbroker Midtjylland, og OceanSailors er for hele holdet et hjertebarn. En passion om sejlads og teknik, en drøm om jordomsejling og kurs mod horisonten. Vores mål og ønske er, at dele nogle af alle vores fede oplevelser over og under vandoverfladen med flere. Uanset hvor du stævner ud, er det altid vejen til nye oplevelser, og den følelse af frihed som bruser indover os, når vi sætter sejl og følges med naturen er uvurderlig. Sejlermiljøet er helt unikt, det bliver en større og større trend herhjemme, og vi vil gerne invitere flere med ind i miljøet. 

Vores bud, på hvordan vi kan dele alt det her med dig og alle andre, er Norr. Ombord på Norr vil vi skabe oplevelser for dig som gast og os som crew. Vi vil se, udforske og opleve verden helt tæt på, når vi, populært sagt, sætter “Kurs mod Fjerne Kyster”. 
 Vi vil gerne give jer muligheden for og evnerne til at skabe dine egne sejler eventyr, når I ikke længere er ombord på Norr. Vores mål er ganske enkelt, at I ombord lærer så meget, at I kan sejle selvstændigt, når I vender hjem. 

 

"WANDERLUST" a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world.

norr

 

Norr er vores nyindkøbte Jeanneau 53 årgang 2010, og Norr skal danne rammen om vores tur. Jeanneau’en er en yderst velsejlende og særdeles veludstyret cruiser fra verdens største sejlbåds producent. Med andre ord en forrygende sejlbåd med de helt rette evner til netop langturssejladser. Norr har udstyr udover det normale og er samtidig meget velholdt.

Om læ er der en stor, lys og perfekt indrettet salon, som danner rammen om de perfekte undervisningsmuligheder. Her er der et meget rummeligt pantry med dobbelt vask, komfur med 3 blus og to køleskabe. De to agterkahytter danner sammen med de to forkahytter og midtskibs cabin i alt 10 sovepladser og tilstrækkeligt plads til, at der er mulighed for at kunne trække sig. 

Sikkerhed ombord har altid højeste prioritet

Vi har gjort alt, hvad der står i vores magt, for at I som gaster skal få en god, sikker og tryg oplevelse på havet. Vi har på forhånd sørget for at båden er top gearet med alt, hvad man kunne tænke sig indenfor sikkerhed.
Inden afgang er altid en sikkerhedsbriefing, så alle er klar over, hvordan de skal forholde sig, hvis uheldet skulle være ude. Skulle uheldet alligevel i et utænkeligt tilfælde være ude, har vi tegnet forsikring af både passagerer og fartøjer.
Alt crew er klar til enhver form for nødsituation. De har gennemgået førstehjælp, søsikkerhed og brand kursus. Endvidere bliver der afholdt mand-overbord-kursus hver gang, at der kommer nye gaster ombord.
Det er til enhver tid, kaptajnen der beslutter, om vi sejler ud eller bliver i havn. Sikkerhed kommer altid først. Vi gør opmærksom på, at sejladsen er på eget ansvar.

crew

Et kompetent crew med alt hvad det kræver

Når du hopper ombord på vores sejlerskole, så er det vigtigt for os og din læringsproces, at du føler dig i trygge hænder. Vi lægger derfor stor vægt på, at vores ombordværende crew har alt, hvad det kræver.

Der vil derfor altid være mindst to crew på togterne, som er uddannet til at lære dig en masse både over og under vandoverfladen. 

Vores kaptajn har altid Yachtskipper af 1. grad eller Yacht Master, så du kan trygt nyde dit ophold. De er alle grundigt uddannet, kender skibet og er nogle af de dygtigste, når det kommer til sejlads af denne slags.

 

NIkolaj skjellerup

Yachtmaster Offshore og
Divemaster

Nikolaj er indehaver af OceanSailors, Sailors og YachtBroker Midt- og Nordjylland. Nikolaj er en levemand, der elsker eventyr. Han er både knivskarp i et køkken og benhård til sejlads. Nikolaj startede i de helt tidlige år og købte sin første sejlbåd som 13 årig. Han har sidenhen sejlet utallige sømil i både Middelhavet og Norden. Dertil bor han selvfølgelig på en båd i Aarhus Havn.

Jannie Beyer

Duelighed og
Kommunikatør

Jannie er administrativt crew og wonder woman bag tasterne. Hun 
 har tilbragt alle sine somre på de danske farvande – først med sine forældre og senere i hendes egen trawler, hvor hun bor med sin hund Skipper.  Jannie er en farverig ildsjæl, som spreder godt humør og elsker et glas vin på dækket i godt selskab. 

anton schwennesen

Yachtmaster Offshore Comercial Endorsement

Kliché eller ej, så har Anton sejlet hele livet. De fleste af hans timer er brugt på havet enten med kapsejlads eller i hans egen båd. Anton har været bådsmand på Vanity 12mr de sidste 3 år. Han er en dygtig sejler, der går meget op i, at alle ombord har det godt og føler sig trygge. Anton er altid frisk på sjov og ballade, når vi er sikkert i havn eller ligger for svaj.

HEIDI MANØE​

Yachtskipper af 1. grad og
dykkerinstruktør.

Heidi er både administrativ og besætningscrew. Du møder hende enten på online møder eller på båden. Hun bor på en sejlbåd i Aarhus Havn og elsker livet både på og i vandet. Hun er én af dem, der altid sørger for at ting sker, og det er ret fedt i en flok af leve-mennesker. Og du kan være helt sikker på, at Heidi altid stemmer klart JA, hvis spørgsmålet falder på en sundowner. 

Daniel "Palle" Maagaard

Maskinmester og
RescueDiver

Vi er så heldige, at Daniel, bedre kendt som Palle, har hænderne skruet rigtigt på, og han har derfor iført sig maskinmester-kasketten ombord. Palle elsker dykning og har udvidet sine dykkerskills igennem 4 år – og med OceanSailors skal han nå nye dybder. Palle har boet på sin båd i Aarhus havn i 7 år, men nu skal han for alvor ud på verdenshavene og have testet rom-cocktails, som den sømand han er. 

bliv en del af crewet

"Memories made together last a lifetime"