Lær at sejle

Bliv Paul Elvstrøm 2.0

Ombord på vores flydende sejlerskole tilbyder vi speedbåds- og duelighedsbevis. 
Begge kurser har både teoretisk og praktisk undervisning. Vi bruger salonen til gruppearbejde og undervisning på skærm, mens der også vil være mulighed for at arbejde og lære på egen hånd. 

Den praktiske del af undervisningen vil være tilpasset til de forskellige togter og vejrforhold som en integreret del af dagens program. Vi garanterer, at du som gast lærer at sejle, da undervisningen vil være en stor del af hverdagen.

sømil pr. togt
1
Chance for delfiner
1 %
Årlige sol-dage
1

Certifikater

Uddan dig undervejs og kom hjem med lommen fuld af sejlbeviser og certifikater. Alle vores crew-medlemmer har både Y1, Y3, og alt der er behov for af både brandkurser, søsikkerhed og førstehjælp. De har derfor de bedste forudsætninger for at lære dig alt, hvad der er værd at vide til søs. 

Duelighedsbevis

en virkelig fed oplevelse. Den teoretiske undervisning vil bestå af både holdundervisning, gruppearbejde samt individuelle opgaver. Den teoretiske del er opbygget så du og dine med-gaster får et tættere bånd og muligheden for at spare med hinanden. Her kommer især gruppearbejde og holdundervisning i spil, for at I kan få alle de teoretiske elementer ind under huden.

Der vil desuden være fokus på at lære tingene i praksis. Under hele opholdet vil du anvende dine teoretiske evner i praksis, da du har mulighederne lige ved hånden. Vi tilpasser undervisningen til de enkelte hold, togter og vejrudsigter, så I får den bedst mulige kombination. Du får både en masse erfaring samt sømil under kølen.


Censorgebyr
Der vil være et censorgebyr på 650 kr. for den teoretiske del. Søfartsstyrelsen tillader ikke, at vi udsteder den praktiske del. Hvis du allerede har et speedbådscertifikat, behøver du ikke den praktiske prøve. Hvis ikke, skal du tage den praktiske del hos en censor i Danmark.

Den samlede pris for den teoretiske del er derfor 3.100 kr.

Søsikkerhedskursus

og så sikrer det, at du som gast er bedst muligt stillet, hvis uheldet er ude. Du vil med søsikkerhedskurset være forberedt på en nødsituation og dermed have den nødvendige viden til, hvordan du skal handle ombord på en båd. På kurset lærer du at bruge de forskellige materiel og håndtere en nødsituation på båden. Samtidig lærer du, hvordan der skal kommunikeres og reageres i forbindelse med brand. Vores søsikkerhedskursus udsteder et bevis, som du kan bruge, hvis du senere skal tage en yachtskipper. Kurset er ikke til erhvervsmæssig brug. Det er obligatorisk at tage søsikkerhedsbeviset, da vi ønsker den bedste sikkerhed for alle ombord. Med søsikkerhedskurset kommer alle gaster godt fra start. 

" Jeg har sejlet med Oceansailors på flere cruises i det danske øhav. Uden tvivl blandt de fedeste oplevelser jeg har haft på vandet. Lækker båd og laid-back crew. "
Henrik Dissing