lær at sejle

bliv PAul elvstrøm 2.0

Ombord på vores flydende sejlerskole tilbyder vi speedbåd og duelighedsbevis. 
Begge kurserne har både teoretisk og praktisk undervisning. Her bruger vi salonen til gruppearbejde og undervisning på skærm, og så vil der også være mulighed for at arbejde på egen hånd. 

Den praktiske del af undervisningen vil være tilpasset til de forskellige togter og vejrforhold, og så bliver det en integreret del af dagens program. Vi garanterer, at du som gast lærer at sejle, da undervisningen vil være en stor del af hverdagen.

1
sømil pr. togt
1 %
Chance for delfiner
1
Årlige sol-dage

certifikater

Uddan dig undervejs og kom hjem med lommen fuld af sejlbeviser og certifikater. Alle vores crew-medlemmer har både Y1, Y3, og alt hvad de vil få behov for af både brandkurser, søsikkerhed og førstehjælp. De har derfor de bedste forudsætninger for at lære dig alt, hvad der er værd at vide til søs. 

Duelighedsbevis

sejlerskole vil du få en virkelig fed oplevelse. Den teoretiske undervisning vil bestå af både holdundervisning, gruppearbejde og individuelle opgaver. Du får både hedder teoretisk og praktisk duelighed. Den teoretiske del er opbygget så dig og dine med-gaster får et tættere bånd og muligheden for at spare med hinanden. Her kommer især gruppearbejde og holdundervisning i spil for at I kan få alle de teoretiske elementer ind under huden. 

Der vil også være et stort fokus på at lære tingene i praksis. Under hele opholdet vil du dagligt bruge dine teoretiske evner i praksis, da du hele tiden har mulighederne lige ved hånden. Derudover vil alle gaster også spille en stor rolle i forhold til sejlladsplanlægning og ror-vagter. Vi tilpasser undervisningen til de enkelte hold, togter og vejrudsigter, så I får den bedst mulige kombination. Du får både en masse erfaring og sømil under kølen.

 

Censorgebyr
Der vil være et censorgebyr på 650 kr. i forhold til den teoretiske del. Og et censorgebyr på 550 kr. for den praktiske prøve til duelighed. 
Hvis du allerede har et speedbådscertifikat, så skal du ikke op til den praktiske prøve. 

Den samlede pris for teoretisk og praktisk duelighedsbevis er derfor 3.650 kr.

Speedbådscertifikat

holdundervisning og i grupper, og derudover kan det praktiske øves fra gummibåden. Da vi kommer til at bruge gummibåden meget, vil I få rigtig meget praktisk træning i forhold til netop speedbådscertifikatet.  
Vi giver dig færdigheder til at bestå søfartsstyrelsens prøve og mere til.
Vores professionelle crew, der sætter sikkerhed øverst, vil lede dig sikkert igennem kurset.

Prøven foregår i Danmark og censorgebyret koster 550 kr. 
Prisen ender derfor på 1500 kr. 

Søsikkerhedskursus

og så er det for at få dig som gast til at stå bedst muligt stillet, hvis uheldet er ude. Du vil med søsikkerhedskurset være forberedt på en nødsituation, og derfor vide hvordan du skal handle ombord på en båd. På kurset lærer du at bruge de forskellige materiel på båden, håndtering af en nødsituation på båden, og hvordan der skal kommunikeres og reageres i forbindelse med brand ombord. Vores søsikkerhedskursus udsteder et bevis, som du kan bruge, hvis du senere skal tage en yachtskipper. Kurset er ikke til erhvervsmæssig brug. Det er obligatorisk at tage søsikkerhedsbeviset, fordi vi ønsker den bedste sikkerhed ombord, og med søsikkerhedskurset kommer alle godt fra start. 

" Jeg har sejlet med Oceansailors på flere cruises i det danske øhav. Uden tvivl blandt de fedeste oplevelser jeg har haft på vandet. Lækker båd og laid-back crew. "
Henrik Dissing

Sejl-garanti

Hej Jannie! – der er ønsket en tekst med garanti omkring læring af sejlads her. Spørg Heidi – hun kan passende formulere en tekst her. Cheers-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Etiam sit amet nisl purus in mollis nunc. Lacus vestibulum sed arcu non odio euismod lacinia. Mauris vitae ultricies leo integer malesuada nunc vel risus commodo. Et tortor at risus viverra adipiscing at. Amet facilisis magna etiam tempor orci. Amet mauris commodo quis imperdiet massa. Magna ac placerat vestibulum lectus mauris ultrices eros in cursus. Odio ut sem nulla pharetra diam sit amet nisl. Vitae auctor eu augue ut lectus arcu bibendum at varius. Venenatis lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor. Suspendisse ultrices gravida dictum fusce ut placerat orci nulla pellentesque. Pellentesque nec nam aliquam sem. Vulputate mi sit amet mauris commodo quis. Risus feugiat in ante metus dictum at tempor commodo. Scelerisque in dictum non consectetur a erat nam at lectus. Sed adipiscing diam donec adipiscing tristique risus nec feugiat in.