Dykning

Du behøver ikke at have dykkererfaring, når du ankommer til båden. Vi har altid en dykkerinstruktør ombord og har registeret Norr som Padi dykkercenter, så vi har mulighed for at undervise og certificere dykkere. En helt unik mulighed for at lære at dykke nær en bounty strand. 🥳  
Vi prioriterer sikkerheden højt og gør vores bedste for at sikre den daglige sikkerhed bl.a. ved at al vores udstyr ombord er ny-erhvervet kvalitetsmærker fra 2021. Forvent vi holder vores safety stops, bruger dinghy drivers og laver buddy checks.✌️

Open Water

på dykker-uddannelsesstigen. Så snart du har dit Open Water kan du dykke i hele verden ned til 18 meters dybde - også uden instruktør. 
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

Advanced Open Water

er advanced. Her får du ekstra teori: du får med flere forskellige dyk trænet dine evner i forbindelse med dykning og så må du med advanced dykke ned til 30 meter.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

Rescue Diver

der giver både dig selv og dine meddykkere en større sikkerhed. Du vil blandt andet lære om fejl ved udstyr, håndtering af samme, dykke efter andre dykkere i nød, redningsaktioner og eventuelt tilskadekomne og forebyggelse af ulykker. For at gå til Rescue Diver eksamen skal du have et bevis fra førstehjælp, som er maksimalt 24 måneder gammelt. Rescue Diveren er et krav for at blive Divemaster.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

Divemaster

PADI verden. Det er et af de højeste trin på din dykkeruddannelsesrejse. Som Divemaster kan du arbejde som dykker. Du skal have logget minimum 40 dyk ved start. Som Divemaster lærer du at lede dykkerture, du kan assistere instruktøren og du bliver i dig selv en fremragende dykker. Divemasteren giver dig en masse erfaring, og indeholder både en masse teori og praktik. Dertil er der nogle fysiske krav til dig som deltagende, så du skal være i god form for at nå i mål med uddannelsen.

Prisen er eksklusiv dyk og inklusiv PADI-gebyrer.

..mere dykning

ReActivate

du sidst har været ude at dykke, skal du have genopfrisket dine færdigheder, inden vi kan tage dig med under vandets overflade. Med en ReActivate får du en hurtig sikkerheds- og færdighedsgenopfriskning og et dyk i havet.

Prisen er inklusiv skills og et dyk.

Emergency First Responder

forbereder vi dig på utænkelige situationer. Du får redskaberne til at redde mennesker med små skader, men også CPR og større blødninger.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

% change for dyk med hajer
1
% change for fede dyk
1

Dyk, SUP, wake, UV-jagt mm.

For at give jer den fedeste oplevelse ombord, så har vi loaded båden med gear og grej. Der er udover certifikater og sejlads også mulighed for fun dives, at benytte bådens hængekøjer, lille dinghy,  SUP-boards, UV-jagt grej og wakeboards. Der er noget for enhver smag, og det hele er til fri afbenyttelse med vores aktivitetspakke, som du bestiller sammen med dit togt. Du kan læse mere om aktivitetspakken her