dykning

Du behøver ikke have dykkererfaring, når du ankommer til båden. Vi har altid en dykkerinstruktør ombord, og har registeret Norr som Padi dykkercenter, så vi har mulighed for at undervise og certificere dykkere. En helt unik mulighed for at lære sig at dykke nær en bounty strand. 🥳  
Vi går desuden op i sikkerhed, så al vores udstyr ombord er ny-erhvervet kvalitetsmærker fra 2021 og vi gør vores bedste for at sikre den daglige sikkerhed. Så forvent vi holder vores safety stops, bruger dinghy drivers og laver buddy checks.✌️

open water

...på dykker uddannelsesstigen. Så snart du har dit Open Water kan du dykke i hele verden ned til 18 meters dybde - også uden instruktør. 
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

advanced open water

er advanced. Her får du ekstra teori, du får med flere forskellige dyk trænet dine evner i forbindelse med dykning og så må du med advanced dykke ned til 30 meter.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

rescue diver

En Rescue Diver giver både dig selv og dine meddykkere en større sikkerhed. Du vil blandt andet lære om fejl ved udstyr, håndtering af samme, dykke efter andre dykkere i nød, redningsaktioner og eventuelt tilskadekomne og forebyggelse af ulykker. For at gå til Rescue Diver eksamen skal du have et bevis fra første hjælp, som er maks 24 måneder gammelt. Rescue Diveren er et krav for at blive Divemaster.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

divemaster

PADI verden. Det er en af de højeste trin på din dykkeruddannelses rejse. Som Divemaster kan du arbejde som dykker. Du skal have logget minimum 40 dyk ved start. Som Divemaster lærer du at lede dykkerture, du kan assistere instruktøren og du bliver i dig selv en fremragende dykker. Divemasteren giver dig en masse erfaring, og indeholder både en masse teori og praktik. Dertil er der nogle fysiske krav til dig som deltagende, så du skal være i god form for at nå i mål med uddannelsen.

Prisen er eksklusiv dyk og inklusiv PADI-gebyrer.

..mere dykning

deep diver specialty

40 meter, som er maks for rekreationelle dykkere. Du vil på kurset lære om gasnarkose, dekompressionssyge, sikkerhed og dykkertabeller, på den måde udforsker du nye dybder sikkert og bliver forberedt på at planlægge og gennemføre de dybe dyk sikkert.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

EMERGENCY FIRST RESPONDER

forbereder vi dig på utænkelige situationer. Du får redskaberne til at redde mennesker med små skader, men også CPR og større blødninger.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

Siden du sidst har været ude og dykke, er skal du have genopfrisket dine færdigheder, inden vi kan tage dig med ud og dykke. Med en ReActivate får du en hurtig sikkerheds og færdigheds genopfriskning og et dyk i havet.

Prisen er inklusiv skills og et dyk.

ReActivate

1
% change for dyk med hajer
1
% change for fede dyk

dyk, SUp, wake, UV-jagt mm.

For at give jer den fedeste oplevelse ombord, så har vi loaded båden med gear og grej. Der er udover certifikater og sejlads også fri mulighed for fun dives, at benytte bådens hængekøjer, lille dinghy,  SUP-boards, UV-jagt grej og wakeboards. Der er lidt for enhver smag, og det hele er til fri afbenyttelse i forbindelse med vores aktivitetspakke, som du bestiller sammen med dit togt. Du kan læse mere om aktivitetspakken her