dykning

Du behøver ikke have dykkererfaring, når du ankommer til båden. Vores crew afholder PADI-dykkerkurser for både nybegyndere og erfarne dykkere. Der vil være holdtimer med spørgsmål og undervisning, gruppeopgaver og online materialer tilgængeligt. Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig det praktiske element, hvor I sammen med instruktøren vil komme ud og få jeres dyk og træning i nogle utrolige omgivelser. 

open water

...på dykker uddannelsesstigen. Så snart du har dit Open Water kan du dykke i hele verden ned til 18 meters dybde - også uden instruktør. 
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

advanced open water

er advanced. Her får du ekstra teori, du får med flere forskellige dyk trænet dine evner i forbindelse med dykning og så må du med advanced dykke ned til 30 meter.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

rescue diver

En Rescue Diver giver både dig selv og dine meddykkere en større sikkerhed. Du vil blandt andet lære om fejl ved udstyr, håndtering af samme, dykke efter andre dykkere i nød, redningsaktioner og eventuelt tilskadekomne og forebyggelse af ulykker. For at gå til Rescue Diver eksamen skal du have et bevis fra første hjælp, som er maks 24 måneder gammelt. Rescue Diveren er et krav for at blive Divemaster.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

divemaster

PADI verden. Det er en af de højeste trin på din dykkeruddannelses rejse. Som Divemaster kan du arbejde som dykker. Du skal have logget minimum 40 dyk ved start. Som Divemaster lærer du at lede dykkerture, du kan assistere instruktøren og du bliver i dig selv en fremragende dykker. Divemasteren giver dig en masse erfaring, og indeholder både en masse teori og praktik. Dertil er der nogle fysiske krav til dig som deltagende, så du skal være i god form for at nå i mål med uddannelsen.

Prisen er eksklusiv dyk og inklusiv PADI-gebyrer.

..mere dykning

deep diver specialty

40 meter, som er maks for rekreationelle dykkere. Du vil på kurset lære om gasnarkose, dekompressionssyge, sikkerhed og dykkertabeller, på den måde udforsker du nye dybder sikkert og bliver forberedt på at planlægge og gennemføre de dybe dyk sikkert.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

EMERGENCY FIRST RESPONDER

forbereder vi dig på utænkelige situationer. Du får redskaberne til at redde mennesker med små skader, men også CPR og større blødninger.
Prisen er inklusiv PADI-gebyrer.

ReActivate

Siden du sidst har været ude og dykke, er det en go ide at få genopfrisket dine færdigheder. Med en ReActivate får du en hurtig sikkerheds og færdigheds genopfriskning og et dyk i havet.

Prisen er inklusiv skills og et dyk.

 

1
DKK pr. fun-dive
1
DKK pr. night-dive

Aktiviteter

For at give jer den fedeste oplevelse ombord, så tilbyder vi mange forskellige aktiviteter. Udover dykning og sejlads skal der også være lidt afveksling til de rolige dage for svaj. Så hvis du ikke føler for at gå i land, så er der rigeligt at give sig i kast med til havs. Vi har grejet med ombord til både UV-jagt og SUP. 

WAKEBOARD

så snart vi kan. Vi kan trække wakeboard bag den store af vores gummibåde, og vi har wakeboard med ombord. Hvem drømmer ikke om at blive en forrygende wakeboard'er i farverige og fede omgivelser?

sup-kursus

den sikreste og fedeste oplevelse med de paddle boards, vi allerede har ombord, tilbyder vi selvfølgelig også kurser. Under kurset vil du blandt andet lære at begå dig sikkert på boarded, men du får også rig mulighed for at finpudse dine teknikker og lære nogle nye surfer moves.